woensdag, 27. februari 2008 - 9:39

Mijn Makelaar presenteert eigen woonkrant

Regio

Mijn Makelaar in Oost-Groningen en het Drentse Hondsruggebied geeft deze week het eerste nummer uit van haar eigen woonkrant. De krant, die de toepasselijke naam Mijn Makelaar draagt, wordt in een oplage van 117.500 stuks huis aan huis verspreid in het gehele werkgebied.

Mijn Makelaar in Oost-Groningen en het Drentse Hondsruggebied maakt deel uit van de landelijke Mijn Makelaar-organisatie. Alle Mijn Makelaar-vestigingen zijn aangesloten bij de NVM, een garantie voor kwaliteit en deskundigheid. Alle vijf de kantoren in de regio zijn ook vestiging van Mijn Hypotheek en Mijn Verzekering. ,,Dit zijn volledig onafhankelijke, objectieve adviesbureaus op het gebied van hypothecaire leningen en assurantiën, zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven’’, vertelt manager Harry Meertens van Mijn Makelaar.

Mijn Makelaar heeft voor de uitgave van de nieuwe krant samenwerking gevonden met Uitgeverij BeHave met vestigingen in Emmen en Onstwedde. Deze uitgever is gespecialiseerd in de uitgave van commerciële kranten en periodieken, zowel in opdracht als op eigen initiatief. Verder biedt BeHave een breed scala aan diensten, zoals complete productie van folders en brochures, ontwerp van huisstijlen, ontwerp van advertenties, tekstschrijven en –redactie en professionele fotografie.
Provincie:
Tag(s):