donderdag, 16. oktober 2008 - 10:22

Miljonair worden of een ton verdienen?

Volkel

Om de bekendheid van de naderende Waterschapsverkiezingen te vergroten stelt de Algemene Waterschapspartij een prijs ter beschikking. Iedere Nederlander kan meedoen! Er zijn in november 2008 waterschapsverkiezingen in Nederland. Recent onderzoek laat zien dat het overgrote deel van de Nederlanders hiervan niets afweet. Daarom begint de Algemene Waterschapspartij de actie ‘Miljonair worden?’ op haar
website.

Iedereen die daar het aantal zetels raadt dat de Algemene Waterschapspartij bij de waterschapsverkiezingen van 13 tot 25 november 2008 zal halen, maakt kans op een van de gratis Staatsloten.

De Algemene Waterschapspartij doet in 22 van de 26 waterschappen mee aan de verkiezingen, waaraan in heel Nederland gezamenlijk 243 lijsten meedoen. In totaal heeft de Algemene Waterschapspartij zo’n 200 deskundige kandidaten. Die kandidaten zijn uiterst gemotiveerd om in elk waterschap enkele zetels te bemachtigen. Omdat zowel deze waterschapsverkiezingen als de Algemene Waterschapspartij nieuw zijn, is vooraf niet te zeggen hoe de verhoudingen zullen liggen.
Provincie:
Tag(s):