dinsdag, 28. oktober 2008 - 12:13

Mislukte overval op bank

Losser

Op een bank aan de Langenkamp in Losser werd dinsdagmorgen 28 oktober door twee personen gepoogd een overval te plegen. Na de poging zijn de twee op een scooter weggereden die even later werd aangetroffen aan de Smalmaatstraat in Losser.

Omstreeks 08.50 uur kwam de melding bij de politie binnen dat er op dat moment een overval plaatsvond op een bank aan de Langenkamp in Losser. Bleek dat twee personen de bank waren binnengedrongen nadat een ruit door hen was vernield. Personeelsleden, die al aanwezig waren, hoorden het glasgerinkel en wisten te ontkomen. Ook de beide daders renden zonder buit weer naar buiten en reden weg op een blauwe scooter die aan de Gronausestraat, op de parkeerplaats van sporthal De Fakkel, geparkeerd had gestaan. De twee reden op de scooter weg in de richting van de Kloppenstraat.

De scooter werd direct daarop door politiemensen aangetroffen langs het fietspad in het verlengde van de Smalmaatstraat in Losser ter hoogte van het tenniscomplex “De Smalmaat�. Een uitgebreid onderzoek met o.a. speurhonden en zelfs een helikopter heeft tot nu toe nog niet het gewenst resultaat opgeleverd.
Provincie:
Tag(s):