vrijdag, 14. maart 2008 - 22:02

Modestad van het Noorden organiseert Mode & Beauty Event

Emmen

In het weekend van zaterdag 29 en zondag 30 maart is Emmen Modestad van Noord-Nederland. Dan namelijk wordt in de Vlinderstad het Mode & Beauty Event gehouden en zal het gehele weekeinde in het teken staan van mode, schoenen, haarmode en sieraden.

Op zaterdag 29 maart is er op het Mondriaanplein een Kids Show. Diverse kinderkleding- en schoenenwinkels showen hier in de middag hun nieuwste voorjaarsmode. Deelnemers zijnVilla Happ, Jilly & Mitch, Claxon, Mexx, Didi, Duthler Mode en Schuurman schoenen. De modellen lopen ook een 'walking catwalk' door de passages. De show begint om 13.00 uur; om 16.00 uur is het geheel afgelopen.

In de Grote Kerk vindt op zaterdagavond 29 maart een bijzondere Mode Avond plaats. Onder het genot van een hapje en een drankje kan men hier de nieuwste mode bewonderen van onder andere Gentle Wear, Tres Chique, Pasveer Leermode, Cartouche Mode, Albert Herenmode, Newlands Casuals, Molenkamp Schoenen, Bij Maarten Oogmode en Weggemans Bruidskleding. In de Grote Kerk is een presentatie te zien van de deelnemers op grote plasma schermen, geleverd door Meijer Expert. Ook is er een bedrijfspresentatie van U-point. De kaart verkoop voor deze avond is bij de deelnemende zaken. De avond begint om 20.00; na afloop is er een intieme 'after party'.

De Koopzondag van 30 maart staat in het teken van de finale van Model Vlinderstad Emmen . De finalisten zijn inmiddels bekend en maken zich op voor een spannende eindstrijd. De modellen worden aangekleed door diverse modezaken uit Emmen, zoals Vero Moda, Basic Mode, London Mode, Flex! (met vakkleding), Lakeside, Time Out, Mexx, C&A en Street One . De kapsels worden gedaan door Hairstation. Het podium staat op het Mondriaanplein.

Het Mode & Beauty Event wordt mede georganiseerd door leerlingen van het Drenthe College. De finalisten worden gekoppeld aan een bedrijf op het gebied van mode, die de finalisten gaan kleden. De winnaar of winnares ontvangt een kledingcheque en er wordt door de Emmer kunstenaar en fotograaf Theo Berends een unieke Art-Print gemaakt.
Provincie:
Tag(s):