vrijdag, 21. maart 2008 - 19:12

Moeder en zes-jarige tweeling terecht

Den Haag

Sinds donderdag 20 maart zijn de 39-jarige Cora Lipman uit Den Haag en haar bijna 6-jarige tweeling Michelle en Rosanne Krispijn verdwenen. Moeder en haar kinderen zijn om ongeveer 16.00 uur voor het laatst gezien. Op dat tijdstip heeft zij vermoedelijk geld gepind bij een pinautomaat bij de Hoogvliet aan de Forellendaal in Loosduinen.

Van Cora is bekend dat zij onlangs is ontslagen bij haar werkgever. Haar echtegenoot vond donderdagmiddag in hun woning een brief waarin zij aangaf dat zij het niet meer ziet zitten.

De politie maakte vrijdag haar vermissing bekend en sloeg groot alarm. Dankzij de vele tips die voortkwamen uit mediapublicaties op internet o.a. www.hartvannederland.nl en radio West kreeg de politie een tip dat zij zou zijn gezien in Leiden. Via de vele tips wist de politie haar verblijfplaats te achterhalen. Moeder en kinderen maken het naar omstandigheden goed. De politie heeft zich over de moeder en haar twee kinderen ontfermd.

De moeder is voorlopig met haar kinderen op een speciaal adres ondergebracht totdat duidelijk is wat er zich de afgelopen 24 uur met haar en haar kinderen heeft afgespeeld.
Provincie:
Tag(s):