zondag, 28. september 2008 - 17:41

Moeder komt rebelse tienerzoon niet bij politie ophalen

Haarlem

De politie heeft zondag 28 september op het Verwulft rond 1:00 uur een 15-jarige Haarlemmer aangehouden, nadat hij enkele politiemannen meerdere malen had uitgejoeld en uitgescholden. Zijn moeder die door de politie werd gebeld om de jongen door haar te laten ophalen vond het volgens de politie 'wel best' en kwam niet naarhet politiebureau.

De jeugdige Haarlemmer deed in de nacht van zaterdag op zondag vermoedelijk stoer voor zijn vriendjes , hetgeen hem een bekeuring opleverde. Hierbij probeerde hij zich te legitimeren met identiteitspapieren van iemand anders, waarop hij direct werd aangehouden.

Voorgeleiding
Hij werd meegenomen naar het politiebureau en voorgeleid voor de Hulpofficier van Justitie. De moeder van de Haarlemmer werd op de hoogte gesteld en zij vond het allemaal wel best en wenste niet naar het politiebureau te komen om haar zoon op te halen.

De jongeman werd vervolgens met drie bekeuringen op zak voor het geven van een valse naam, geen identiteitsbewijs en belediging, rond 2:00 uur heengezonden.
Provincie:
Tag(s):