donderdag, 18. september 2008 - 18:03

'Mol' 'lekt namen ' Wie is de mol?'

Hilversum

Vorige week verscheen op internet een lijst van tien namen van Bekende Nederlanders die mogelijk zouden deelnemen aan de nieuwe reeks van ‘Wie is de Mol?’. Deze serie is te zien vanaf januari 2009. Waarschijnlijk heeft een Mol die nauw bij het programma betrokken is bepaalde bedoelingen gehad om deze lijst vroegtijdig te publiceren.

Het betreft in ieder geval een insider want de AVRO kan vandaag bevestigen dat deze namenlijst correct is: actrice Anniek Pheifer, presentator Dennis Storm, presentatrice Froukje Jansen, radiopresentator Hans Schiffers, acteur Jon van Eerd, actrice Paula Udondek, producent Rick Engelkes, acteur Sebastiaan Labrie, actrice Vera Mann en actrice Viviënne van den Assem zijn de kandidaten die zich voor het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? in een onzeker avontuur storten. Waar de reeks zich afspeelt is op dit moment nog geheim.

Onder leiding van Pieter Jan Hagens voeren de kandidaten tien weken lang opdrachten uit om de gezamenlijke prijzenpot te spekken. Door de aanwezigheid van een mol – een saboteur - in hun midden, wordt het ook dit jaar weer een lastige klus. Wie aan het einde van de reeks de mol ontmaskert, is de winnaar van de prijzenpot. Maar als de serie begint, weten negen bekende Nederlanders allemaal evenveel: helemaal niets. Ze weten zelfs niet in welk land het spel zich afspeelt. Eén bekende Nederlander weet alles en zal zeker de finale halen: de mol.

Dit voorjaar trok het achtste seizoen van 'Wie is de mol?' - dat zich afspeelde in Mexico - meer kijkers dan ooit. Met een gemiddelde van meer dan anderhalf miljoen kijkers per aflevering, stond Wie is de Mol? wekelijks in de top van de kijkcijferranglijsten.
Categorie:
Tag(s):