dinsdag, 4. maart 2008 - 18:49

Monique van de Ven de baas bij Boulevard

Hilversum

Actrice/regisseur Monique van de Ven is op vrijdag 7 maart gasthoofdredacteur van 'RTL Boulevard'. In 'haar' uitzending maakt de Nederlandse filmlegende onder meer ruimte voor een interview met ex-'James Bond' en Unicef-ambassadeur Roger Moore. Ook is er aandacht voor de nieuwe film 'Zomerhitte', die door Monique geregisseerd wordt.

Monique bereikte in 1973 met haar filmdebuut 'Turks Fruit' meteen ook haar grote doorbraak als actrice. De film van regisseur Paul Verhoeven ontving een Acadamy Award-nominatie. 'De Aanslag', waarin Monique eveneens schitterde, won daarna zelfs een Oscar. Enkele andere bekende titels op de film-cv van Monique zijn: 'Brandende Liefde', 'Keetje Tippel', 'Iris', 'Hoge Hakken, Echte Liefde', 'Eline Vere', 'Een Maand Later', 'Amsterdamned' en 'The Discovery Of Heaven'.

Als gasthoofdredacteur van 'RTL Boulevard' heeft Monique bekende voorgangers zoals Jamie Oliver, Max Westerman, André van Duin, Marco Borsato, minister-president Balkenende, Fons van Westerloo, Viola Holt, Edwin Evers, Maartje van Weegen en Wendy van Dijk. Ze wordt op vrijdag 7 maart in de 'RTL Boulevard'-studio bijgestaan door Daphne Bunskoek en Albert Verlinde.
Categorie:
Tag(s):