donderdag, 3. januari 2008 - 15:57

Mooi Wark laat 'blote kont' tatoeëren

Emmen

Op 1 februari 2008 wordt het startschot gegeven van een nieuw spectaculair jaar voor de Drentse rock & roll formatie Mooi Wark, door middel van een try-out en een CD-presentatie in De Giraf te Emmen. Het, nu nog naamloze, album van Mooi Wark zal op zeer ludieke wijze worden gepresenteerd aan de siepelrockers (fans) waarbij de naam van de CD ter plekke bekend gemaakt zal worden. Hierbij zal de album-hoes op de avond zelf live op een "blote kont" getatoeëerd worden.

Het nummer "In de blote kont" heeft Wooi Wark geen windeieren gelegd in 2007, want er werden maar liefst 140 discotheken en feesttenten aangedaan , geeft bassist William Bossong aan. "Grote festivals zoals de Zwarte Cross, Dauwpop, de Daver Dagen en het Gelredome (Gigapiratenfestijn) zijn een greep uit de tourlijst van 2007" zegt Bossong.

De in 1992 opgerichte Drentse band is al 15 jaar een begrip in Drenthe en omstreken. Sinds de hits "Idioot", "Bokkie of een geittie", "In de blote kont" en "Achter de tent" heeft de band landelijke bekendheid verworven.

Ze waren te gast bij Jensen! (RTL5) en maakten een week lang Hilversum onveilig in opdracht van Radio 3FM DJ Rob Stenders. Ook Giel Beelen heeft Mooi Wark met regelmaat in de studio. In 2007 was er een heuse docu-soap over de band te zien op TV-Drenthe.

In januari komt de nieuwe single uit met de naam "Schijt aan regels", die als opwarmer geldt voor het nieuwe album en in maart 2008 reist Mooi Wark met veel bekende artiesten af naar Oostenrijk voor TV-opnames en optredens in de sneeuw.
Categorie:
Tag(s):