dinsdag, 27. mei 2008 - 9:55

Moord oma Bindi op internet

Utrecht

Omdat de moord op oma Bindi na jaren nog niet is opgelost en de politie nu de mogelijkheid heeft om via www.politieonderzoeken.nl rechtstreeks met het publiek te communiceren, is besloten het onderzoek zo compleet mogelijk op het internet te plaatsen. Hiermee wil het onderzoeksteam het publiek op een interactieve manier betrekken bij het politieonderzoek.

Oma Bindi werd op 9 juni 2005 dood aangetroffen door familie. Uit onderzoek van de recherche werd snel duidelijk dat het om een misdrijf ging. Iemand is op woensdagavond 8 juni, de avond van de WK-kwalificatiewedstrijd Finland-Nederland, of in de nacht erop in haar huis aan de Gruttersdijk in de Utrechtse Vogelenbuurt binnengekomen en heeft de inhoud van een geldkistje en een aantal sieraden meegenomen en mevrouw Bindi dood achtergelaten.

De politie startte met een team van 25 rechercheurs een groot onderzoek. De hoofdofficier van Justitie van Utrecht heeft een beloning uitgeloofd van 20.000 euro voor de gouden tip. Daarnaast looft de familie ook nog een beloning uit van 20.000 euro. Tot op heden is de gouden tip uitgebleven. Met behulp van de website hoopt de politie de zaak als nog op te lossen
Provincie:
Tag(s):