maandag, 15. december 2008 - 19:35

Moorden in Hurwenen in Opsporing Verzocht

Hurwenen

Het programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 16 december meer aandacht aan het onderzoek naar de moorden in Hurwenen.In de nacht van 23 op 24 september werd een brand in de woning aan de Wielewaallaan in Hurwenen gemeld.

Hierbij werden een 52-jarige vader en zijn 23-jarige zoon in de woning aangetroffen die om het leven waren gebracht door vuurwapengeweld. Een 47-jarige man uit Hellevoetsluis liep daarbij ernstige brandwonden op.

Drie weken later werd in de Hurwenensche Kil het lichaam van een 20-jarige man aangetroffen. In het onderzoek zijn nieuwe ontwikkelingen waar Opsporing Verzocht dinsdag 16 december aandacht aan besteed. In eerdere uitzendingen werden getuigenoproepen geplaatst rondom deze zaak uit Hurwenen.

Dinsdagavond gaat het onderzoeksteam een uitgebreidere getuigenoproep via Opsporing Verzocht plaatsen. Het programma besteedt die avond wederom aandacht aan het misdrijf in Hurwenen. De uitzending is dinsdagavond 16 december te zien op Nederland 1 van 19.25 tot 20.00 uur. De herhaling is op woensdag 1 oktober om 13.20 uur op Nederland 2.
Provincie:
Tag(s):