donderdag, 8. mei 2008 - 20:08

Motorrijder botst frontaal op auto

Driemond

Een motorrijder is donderdagmiddag frontaal op een auto gebotst op de N236 ter hoogte van Driemond. Na de aanrijding vloog de motor in brand en werd de bestuurder weggeslingerd en raakte ernstig gewond. De bestuurster van de personenwagen raakte eveneens zwaargewond. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar een ziekenhuis in de regio. Over de identiteit van beiden is nog niets bekend.

De motorrijder reed vanaf Amsterdam Zuid-Oost over de provincialeweg N236 in de richting van Weesp. Ter hoogte van de bocht naar Driemond kwam hij door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. Daar reed op dat moment een vrouw met haar personenwagen in de richting van Amsterdam. De bestuurster kon de motor niet meer ontwijken en ze botsten frontaal op elkaar.

De motorrijder werd daarbij naar rechts geslingerd terwijl zijn voertuig naar links schoot en in brand vloog. Een trauma team kwam ter plaatse om medische assistentie te verlenen.

De provincialeweg is geruime tijd afgesloten geweest voor het verkeer zodat de politie onderzoek kon doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Beide voertuigen raakten volledig vernield door het ongeval.
Provincie:
Tag(s):