vrijdag, 31. oktober 2008 - 9:37

Mud op Golden Years Music Festival

Stadskanaal

De legendarische Britse band Mud geeft op zaterdag 15 november een concert in Stadskanaal. De glamrockers die in de jaren zeventig door miljoenen mensen van over de hele wereld werden geadoreerd, treden in Stadskanaal op tijdens het Golden Years Music Festival.

Het hoogtepunt van de populariteit kende Mud in 1974, toen de band in Nederland maar liefst nummer één hits scoorde met ‘Tiger feet’, ‘Dyna-mite’ en ‘Lonely this christmas’. Later bereikte de band nog de hoogste positie van de nationale Hitparade met de hits ‘The cat crept in’ en ‘L’ L’ Lucy’. Gitarist Rob Davis schreef later nog de wereldhit ‘Can’t get you out of my head’ voor Kylie Minogue.

Voordat Mud op de buhne verschijnt, is het eerst de beurt aan twee topbands uit de regio. Het spits wordt afgebeten door bluesrockformatie Yellow Rooster, gevolgd door de SuperconnieS, die nooit te beroerd zijn om goede of foute popklassieker in een stevig rock ’n roll keurslijf te plaatsen . De afterparty wordt verzorgd door full sound one man rock 'n rollshow Aaron Stonebeat.
Provincie:
Tag(s):