maandag, 12. mei 2008 - 17:11

Mussen en zwanen speelt 'De flat van Jet'

Lelystad

Zin in een lekker avondje uit? Comedygezelschap Mussen & Zwanen is terug! Met grotendeels andere acteurs, namelijk die van de populaire sitcom (t.v.-comedy) 'Kinderen Geen Bezwaar', maar met dezelfde bijzondere manier van theater maken. En dit keer wordt het een onvervalste klucht, met deuren, overspel en misverstanden. Alles d’r op en d’r an.
De klucht 'De flat van Jet' wordt gespeeld op vrijdag 23 mei en zaterdag
24 mei in de Agora in Lelystad. Aanvang 20.15 uur.

Jet heeft een flat in de stad waar ze haar minnaar Karel ontmoet. Maar ze wil van hem af. En die flat heeft ze dan eigenlijk ook niet meer nodig. Karel, die ook getrouwd is – wat jet niet weet want ze is nogal jaloers – leent de flat wel eens uit aan Andre, die daar wel eens met een vriendinnetje komt. Maar dan neemt één van die vriendinnetjes, Natas, die op zoek is naar woonruimte, Veertje, de dochter van Jet mee, want die is ook op zoek. En dan gaat het mis. Jet mag niet weten dat… Karel mag niet weten dat… Veertje mag niet weten dat…En dan verschijnt ook nog eens Otis, de man van Jet, die helemaal niks mag weten. ‘De Flat van Jet’ wordt met veel flair, tempo, ervaring en heel veel plezier gespeeld door o.a. Alfred van den Heuvel, Anne-Mieke Ruyten, Joey van der Velden en Bobby Koek.

Kaarten voor deze en andere voorstellingen in de Agora zijn te bestellen via de website www.agora-lelystad.nl of bij theaterkassa aan de Agorabaan 12 op maandag t/m zaterdag van 11.00 – 15.00 uur. Of maximaal een week van tevoren telefonisch te reserveren op 0320 – 239239 en te koop aan de zaal vanaf een uur voor aanvang.
Provincie:
Tag(s):