vrijdag, 26. september 2008 - 20:45

Mysterieus voorwerp veroorzaakt veel schade

Emmen

Een 24-jarige autobestuurder uit Odoornerveen kreeg donderdagavond samen met zijn vriendin de schrik van zijn leven. Toen zij in hun auto over de N381 reden, kwamen ze een vrachtauto met oplegger tegen. Toen beide voertuigen elkaar passeerden viel er een rond voorwerp met een doorsnede van ongeveer 30 centimeter op de motorkap en voorruit van de auto.

De motorkap vloog er hierdoor eraf, de voorruit barstte en er ontstond een deuk in het dak. De autobestuurder ging hierna de vrachtauto achterna en liet daarbij het voorwerp op de rijbaan liggen. Door de politie te bellen konden de betrokkenen op de N34 ter hoogte van Gieten aan de kant worden gezet.

Tijdens onderzoek bleek dat het voorwerp niet afkomstig was van de vrachtauto met oplegger, deze vervoerde geen materialen. De personenauto moest tengevolge van de grote schade afgesleept worden. Het voorwerp werd echter niet meer aangetroffen. De politie zoekt getuigen van dit voorval of mensen die mogelijk een dergelijk voorwerp op de rijbaan hebben zien liggen. Zij kunnen bellen met 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):