vrijdag, 13. juni 2008 - 21:33

Mystery guest op de Hyvespagina Almere

Almere

Wie is de dame die sinds kort op de Hyvespagina van de gemeente Almere staat? En waarom staat ze daar, wat gaat ze doen?

Dat wordt bekend op donderdag 19 juni aanstaande, als burgemeester Annemarie Jorritsma gemeentealmere.hyves.nl zal presenteren en tegelijkertijd kennismaakt met deze mysterieuze vrouw. Kom ook naar het Stadhuis en ontmoet de mystery guest!

Mystery guest
Op de Gemeente Almere Hyve is sinds kort een mystery guest te zien. We zien alleen haar schaduw nog. Wie is ze en wat doet ze op de Hyvespagina van de gemeente?

Burgemeester Annemarie Jorritsma zal op donderdag 19 juni met haar kennismaken. Iedereen is om 15.00 uur van harte welkom in de centrale hal van het Stadhuis om deze mysterieuze dame te ontmoeten. Voor de eerste 50 mensen ligt er een cadeautje klaar.

Gemeente Almere Hyve
De gemeente Almere heeft sinds kort een eigen Hyvespagina, waarmee de gemeente op een snelle en moderne manier wil communiceren met de Almeerders en andere geïnteresseerden.

Op de Hyvespagina is onder andere informatie te vinden over Almeerse evenementen, foto’s en video’s en het weblog van Annemarie Jorritsma. Kijk op http://gemeentealmere.hyves.nl en word ook lid!
Provincie:
Tag(s):