zaterdag, 10. mei 2008 - 10:21

Najib Amhali geeft startschot 'Comedy aan de Rijn'

Rhenen

Najib Amhali, alias de Marrokaan uit de Jordaan, mocht vrijdagavond de spits afbijten van het Comedy aan de RIjn festival in Rhenen. Met zijn theatershow 'Zorg dat je er bij komt' wist hij het publiek ander half uur te laten schaterlachen. De typische Amhali grapjes over zijn afkomst en de gewoonten uit de Marokkaanse cultuur gemixt met echte Hollandse zaken als pindakaas en de klompen maken zijn shows heel herkenbaar en spreken de bezoeker aan.

De kaartjes voor het optreden van Amhali waren binnen drie weken uitverkocht, als eerste act van het festival. Wat zijn geheim is, Amhali weet het zelf ook niet. "Of er een geheim is? Ik weet het niet. Ik denk dat het komt doordat ik te weinig speel en er te veel vraag naar is. Ik sta vier keer in de week op de planken en dat vind ik al aardig veel. Misschien is het geheim wel dat ik op tv kom en een heel nieuw publiek aanboor, die normaal gesproken niet naar een theater gaan."

Het optreden van Najib Amhali op het Comedy aan de Rijn festival was eenmalig. De komende dagen staan nog diverse grote namen op het programma.
Categorie:
Tag(s):