donderdag, 3. juli 2008 - 22:46

Nance Koolen is zwanger

Amsterdam

SBS presentatrice Nance Koolen is zwanger. Nance heeft de ziekte van Crohn waardoor ze vaak last van haar darmen heeft. Een relletje om wie de kleedkamer die het dichtst bij de WC was mocht, zorgde voor een regelrechte media rel tussen Nance en haar co-presentator Gerard Joling. De baby van Nance en haar vriend Pico wordt in januari verwacht.

Joling wilde de kleedruimte omdat die het dichtst bij het ijs was maar Nance kreeg hem omdat ze vaak snel naar het toilet moet vanwege haar ziekte. In de media werd alles zo opgeblazen dat het leek alsof beide presentatoren de grootste ruzie hadden.

Naast presenteren is Nance ook zangeres van de danceformatie Twenty 4 Seven. Hun grootste hit, 'Slave To The Music', stamt alweer uit 1993. Ze presenteerde bij de TROS onder andere 'Rappatongo' en 'Lingo'. In 2005 mag ze bij SBS6 'Sterren Dansen Op Het IJs' met Gerard Joling en 'So You Wanna Be A Popstar' en 'Domino Day'.

Nance en Pico wilden al langer tijd kinderen maar door gebruik van medicijnen voor haar ziekte werd dit altijd afgereden. Sinds enkele maanden mocht ze stoppen met deze medicatie en nu is ze dus eindelijk in verwachting.
Categorie:
Tag(s):