woensdag, 27. februari 2008 - 20:17

NED-FRA live tijdens concert Bon Jovi ArenA

Amsterdam

In verband met de EK wedstrijd Nederland – Frankrijk op vrijdag 13 juni wordt de programmering rond het concert van Bon Jovi in de Amsterdam ArenA aangepast. De wedstrijd is direct na de support act live te volgen op een aantal grote schermen, daarna begint het concert van Bon Jovi. De beslissing is genomen op verzoek van de band toen zij vernamen dat het concert samenviel met deze belangrijke EK-wedstrijd.

De avond begint met DJ Silvan Stoet van Radio Veronica die als goede warming up de beste 80’s en 90’s hits laat horen, met daarna een optreden van de support act. Vervolgens is de wedstrijd op grote schermen te volgen. De aanvang van het concert van Bon Jovi wordt verschoven naar 22.30 uur, het concert is om circa 00.30 uur afgelopen. Het publiek is van harte welkom vanaf 19.00 uur maar kan ook pas na de voetbalwedstrijd komen.

De Lost Highway Tour van Bon Jovi startte vorig jaar in de Verenigde Staten en komt deze zomer naar Europa. Bon Jovi begon in de tachtiger jaren als metal band en wist al behoorlijk naam te maken met hits als ‘You Give Love a Bad Name’ and ‘Livin' on a Prayer’, maar nadat de muziek begin 90er jaren een steeds meer richting rock verschoof, nam de populariteit van de band alleen maar toe.
Categorie:
Tag(s):