donderdag, 21. februari 2008 - 13:54

Nederland goed vertegenwoordigd in Cannes

Amsterdam

Deze week werd bekend welke juryleden worden afgevaardigd naar de verschillende jury’s van het Cannes Lions International Advertising Festival 2008. Cebuco is als representant van het festival gevraagd juryleden voor te dragen voor de categorieën Print, Film, Cyber, Direct en Promo en is enthousiast over de benoemingen.

In overleg met de Art Directors Club Nederland en Adformatie heeft Cebuco per categorie 3 mensen voorgedragen. De organisatie in Londen heeft daaruit de volgende personen benoemd:

Print: Raymond van Schaik - Etcetera
Film: Aad Kuijper - Alfred
Cyber: Martijn Sengers - Euro RSCG 4D
Promo: Mischa Schreuder- 2008
Direct: Rob Severein - &KoenseSeverein

Jacqueline van den Heuvel (Cebuco):�Hoewel de definitieve selectie sowieso van een goede kwaliteit zou zijn omdat alle personen op de shortlist een prachtige cv konden overleggen, zijn we ervan overtuigd dat Nederland door bovengenoemde juryleden prima vertegenwoordigd zal worden tijdens dit 55e internationale reclamefestival. Raymond van Schaik zal vanuit zijn rol als pintjurylid tevens plaatsnemen in het panel van alweer de 9de editie van Café du Print dat dit jaar plaatsvindt op woensdag 18 juni.“
Categorie:
Tag(s):