dinsdag, 8. april 2008 - 11:01

Nederlandse man draagt het liefst een slip

Groningen

Bijna de helft van de Nederlandse mannen draagt nog steeds een slip ondanks dat vrouwen hen liever in een strakke boxershort zien. Dit en meer blijkt uit een onderzoek onder 504 Nederlandse mannen en 565 Nederlandse vrouwen is uitgevoerd.

Van alle Nederlandse mannen draagt 46% een slip (een korte onderbroek zonder pijpjes). Als het aan de vrouw ligt dan komt daar verandering in. Meer dan de helft van de vrouwen ziet een man het liefst in een strakke boxershort. Slechts een kwart van de ondervraagde Nederlandse vrouwen geeft de voorkeur aan een man in slip. De grootste afknapper voor vrouwen is een man in versleten ondergoed of een man die een string draagt.

Welk ondergoed mannen aantrekken hangt onder andere van de gelegenheid af. Bij het sporten houdt iets meer dan de helft van de mannen wel eens rekening met zijn ondergoedkeuze. En precies 50% doet dat bij het uitgaan. Gaat het om het ontmoeten van een (sex-)partner dan trekt meer dan de helft van de mannelijke respondenten zijn mooiste ondergoed aan.

Als de ondervraagde vrouwen mochten kiezen welke bekende Nederlandse man zij het liefst als model in ondergoed zien, dan staat Chris Zegers op nummer één. Xander de Buisonjé is een keurige tweede. Regilio Tuur mag van de Nederlandse vrouw zijn kleren aanhouden.
Categorie:
Tag(s):