woensdag, 6. augustus 2008 - 10:37

Nieuw: condoomabonnement doordebrievenbus

Amsterdam

Ongetwijfeld voor velen heel herkenbaar.... Vrienden die stoer doen over hun vakantieveroveringen. Een single vriend/vriendin die op vakantie gaat en helemaal de zomer in het hoofd heeft. Of je gaat zelf op vakantie en het zou zomaar eens kunnen dat je je laat meevoeren door zwoele zomernachten... Hoe dan ook, je wilt dat je vrienden of jijzelf voorbereid op reis gaan. Is dat het geval, dan bieden Durex en Doordebrievenbus nu de mogelijkheid om je vrienden of jezelf te verrassen met een condoomabonnement!

Er zijn twee varianten : "Heavy Users" krijgen gedurende 3 weken vier verschillende varianten Durex condooms door de brievenbus: Fetherlite, Pleasuremax, Performa en Sensation condooms voor veilige zomernachten mét plezierige variatie. En het "Prettig Weekend" pakket. Dit pakket bevat een selectie aan verschillende producten, waaronder plezierverhogende condooms en een fijne massagegel die veilig is te gebruiken in combinatie met Durex condooms. Hiermee kan het weekend zeker niet meer stuk.

De condooms worden verzonden in een luxe, discrete cadeauverpakking en passen door elke brievenbus, zodat ophalen bij het Postkantoor er niet meer bij is.
Categorie:
Tag(s):