donderdag, 3. juli 2008 - 14:55

Nieuw fullservice kantoor KvK in Almere

Almere

Het nieuwe fullservice kantoor van de Kamer van Koophandel (KvK) Gooi-, Eem- en Flevoland is gereed.

Maandag 14 juli opent de Kamer van Koophandel haar deuren aan de Bolderweg 2 in Almere. Zij vertrekt op die datum definitief uit het WTC in Almere. Het nieuwe kantoor is ondernemers nog beter van dienst. Het openen van een extra fullservice kantoor past in het voornemen van de Kamer van Koophandel om meer te investeren in haar dienstverlening.

Met de opening van haar nieuwe fullservice kantoor breidt de Kamer van Koophandel ook in Almere haar dienstverlening uit. Er is meer ruimte voor inschrijvingen, advies, maatwerkgesprekken en bijeenkomsten. Daarnaast zijn er meer gratis parkeerplaatsen bij het pand. In september zal het nieuwe pand aan de Bolderweg officieel worden geopend.

Dichter bij de ondernemer
De Kamer van Koophandel heeft vijf servicekantoren in de regio, waarvan vanaf 14 juli vier fullservice zijn. In Almere, Lelystad, Amersfoort en Hilversum kunnen ondernemers nu nog beter van de diensten van de Kamer van Koophandel gebruik maken, zoals de gemeenschappelijke intake, inschrijven op afspraak, bijwonen van seminars en netwerkbijeenkomsten en maatwerk- en adviesgesprekken.

De Kamer van Koophandel zoekt de ondernemer ook zelf op. Zij komt hierdoor dichter bij de ondernemer. Dit gebeurt door met ondernemers samen te werken in succesvolle projecten zoals de StartersPas, Exportcircle, Veilig Ondernemen, vermindering regelgeving en door samenwerking met diverse partners zoals bedrijvenkringen, de locale politiek en belangenverenigingen om de locale economie te stimuleren.

Nieuw adres
Het bezoekadres van het nieuwe kantoor is Bolderweg 2, 1332 AT Almere. Het postadres van de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland is Postbus 10318, 1301 AH Almere. Het algemene nummer van de KvK is 036 5248600 en e-mailadres is gef@kvk.nl

Op www.kvk.nl staan alle adressen en bijbehorende routebeschrijvingen op een rij.
Provincie:
Tag(s):