donderdag, 24. juli 2008 - 21:03

Nieuw kindje voor Jonnie en Thérèse Boer

Zwolle

Ze runnen driesterren restaurant de Librije, nog een restaurant, een winkel en een gezin. Aan vierentwintig uur per dag hebben Jonnie en Thérèse Boer nu al niet genoeg. Toch wordt er aan het ‘imperium’ van de topkok en de gastvrouw/sommelier een nieuw avontuur toegevoegd: een klasse hotel. In de reallife soap ‘Pure Passie’, is vanaf dinsdag 5 augustus te zien hoe het dit echtpaar vergaat bij de totstandkoming van hun nieuwste aanwinst en worden ze gevolgd tijdens hun dagelijkse beslommeringen.

Op een van de mooiste locaties in Zwolle wordt het hotel met restaurant (Librije zusje) en kookatelier gerealiseerd. ‘Het Spinhuis’ is een oude vrouwengevangenis die van boven naar beneden moet worden verbouwd. Vanaf de sloop tot aan de opening zijn de vorderingen, de frustraties en de mijlpalen te zien. Daarnaast geeft ‘Pure Passie’ de kijker letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken bij de familie Boer.

In vier afleveringen, die op dinsdagvaond te zien zijn bij RTL 4, wordt de kijker meegenomen in het leven van dit horecagezin, hun gastronomische belevenissen en hun dagelijkse beslommeringen. Een leven dat volledig in het teken staat van koken en gastvrijheid.
Categorie:
Tag(s):