woensdag, 15. oktober 2008 - 18:34

Nieuw Mafcentrum Maasbree eind oktober geopend

Maasbree

Eind oktober wordt in Maasbree het nieuwe Mafcentrum geopend. De afgelopen maanden hebben talloze vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken om het jongerencentrum van de ondergang te redden.

Sinds dit jaar kreeg het jongerencentrum te maken met fors dalende bezoekersaantallen. Reden voor het bestuur om de koppen snel bij elkaar te steken. Een strakker beleid, een flinke verbouwing en een nieuw concept moeten de jongeren uit de omgeving weer naar het vroegere ‘Paradiso van het Zuiden’ lokken.

De programmering van ‘t Mafcentrum ‘nieuwe stijl’ wordt gepresenteerd tijdens het openingsweekend van 31 oktober t/m 2 november. De Kick-off op vrijdag wordt vervangen door het nieuwe concept Windkracht 12. Iedere week draaien getalenteerde DJ’s de beste electro en house gemixt met de nieuwste muziek. Belangrijk is dat de muziek herkenbaar is maar bovenal vernieuwend. Vrijdag 31 oktober is de eerste editie van Windkracht 12.

Op de zaterdagen organiseert het Mafcentrum maandelijks een activiteit, in het bijzonder concerten voor de oudere jeugd. Tijdens deze concerten wordt de bezoeker mee teruggenomen naar de tijd waarin het Mafcentrum nog ‘Paradiso van het Zuiden’ werd genoemd en hier bands als The Sex Pistols en The Police optraden. Zo ook tijdens het openingsweekend op zaterdag 1 november. De band ‘The Crazy All Stars’ brengen die avond herkenbare hits uit de Mafcentrum historie gevolgd door ‘The Memphis Maniacs’ die met doldwaze rock&roll de avond op zijn kop zullen zetten.

Ook het Mafcentrum café is flink aangepakt en krijgt de naam Klokslag 12. Dit concept wordt gemarkeerd door een nieuwe, moderne inrichting met stijlvolle zitjes en een uitgebreide service. De bezoeker kan naast de meest uiteenlopende drankjes nu ook hapjes bestellen. Uiteraard blijven muziek en entertainment overeind in het nieuwe concept. Naast optredens van bands zijn stand-up comedian, unplugged en singer-songwriter concerten belangrijke ingrediënten voor het nieuwe café.
Provincie:
Tag(s):