maandag, 24. maart 2008 - 18:22

Nieuwe artiestenlijst voor Sas Proms

Sas van Gent

Zaterdag 5 april wordt er ter gelegenheid van de 110ste verjaardag van de Sasse Harmonie de Vereenigde Vrienden een groot concert georganiseerd. Vele artiesten van verschillende niveau zullen mee werken aan dit groot spektakel in de Vlaanderen te Sas van Gent.

Er hebben wat veranderingen plaats gevonden op de artiestenlijst van Sas Proms. Onder andere de Dowsingers hebben wegens omstandigheden moeten afzeggen. Voor de organisatie van Sas Proms was dit even een tegenvaller, maar zeker geen reden om hier de lust waarmee het concert wordt georganiseerd weg te laten zakken.

De huidige en definitieve artiestenlijst bestaat o.a. uit Sas chante, Second sight, Floor de Bruine o.a. bekend uit de Zeeuwse productie van de musical Fame, Top slagwerker Hans den Doelder en Maikel Harte die naast zijn zangkunsten ook de presentatie op zich zal nemen.

Al deze artiesten staan worden begeleid door Harmonie de Vereenigde Vrienden, onderleiding van Cathy Kotoun. Deze harmonie afkomstig uit Sas van Gent presteert tegenwoordig op Nederlands vaandelniveau wat gelijk staat aan het Nationaal muzikaal topniveau.

Op 5 april zal het spektakel Sas Proms plaats vinden in de Vlaanderen te Sas van Gent. Meer informatie is te vinden op de website www.sasproms.nl waar tevens ook de kaarten voor deze avond te bestellen zijn.
Provincie:
Tag(s):