donderdag, 2. oktober 2008 - 1:12

Nieuwe districtschef IJsselstreek

Zutphen

Het politiedistrict IJsselstreek, bestaande uit de gemeenten Zutphen, Brummen, Voorst en Lochem heeft woensdag 1 oktober in de persoon van Freek Kuijper (52) officieel een nieuwe districtschef gekregen.De nieuwe districtschef volgt Anja Leemans op die begin 2008 een regionale functie aanvaardde.

Kuijper is sinds november 2006 bij de politie werkzaam en begon als plaatsvervangend districtschef in de IJsselstreek. Na het vertrek van Leemans nam hij de functie van districtschef tijdelijk waar. Voor zijn overstap naar de politie werkte hij bij de gemeente Amsterdam bij de Directie Openbare Orde en Veiligheid.

Kuijper is eindverantwoordelijk voor de werkzaamheden van de vier politieteams die in Zutphen, Eerbeek, Twello en Lochem gehuisvest zijn. In het districtsbureau aan de Houtwal in Zutphen zijn een aantal ondersteunende diensten gehuisvest zoals de recherche, de afdeling bijzondere wetten, de vreemdelingenpolitie, een afdeling personeelszaken en een informatieafdeling. Zij ondersteunen de politieteams bij hun werkzaamheden.
Provincie:
Tag(s):