zaterdag, 12. april 2008 - 0:39

Nieuwe geheimzinnige gouden steen in Tilburg gelegd

Tilburg

Vannacht is onder toeziend oog van zo’n 20 journalisten en visuele pers de zesde geheimzinnige gouden steen geplaatst. Zorgcentrum Koningsvoorde aan de Generaal Smutslaan in Tilburg was het zesde eindstation voor een nieuwe goude kei.

De pers was uitgenodigd nadat bekend was geworden dat een hoveniersbedrijf uit Riethoven de keien plaatste. In een persbericht ontkenden zij zelf voor de actie verantwoordelijk te zijn, maar te handelen uit naam van een anonieme opdrachtgever. Zij nodigden daarom de pers uit om afgelopen nacht een plaatsing gade te slaan. Veel wijzer werden de journalisten niet, want zonder een woord te zeggen hebben de mannen hun geheimzinnige taak volbracht.

Verzameld voor het bedrijf in Riethoven reed de vrachtwagen uit het mysterieuze filmpje met de pers naar Tilburg om de steen te plaatsen. Toen dat eenmaal gebeurd was, zijn de mannen er vliegensvlug vandoor gegaan.

Op de zesde steen staat het Engelse woord “Imagine�, wat “stel je voor� betekent. Anders dan de andere gouden stenen bevat deze ditmaal geen duidelijk romeins cijfer zoals de andere.

Tot nu toe zijn de volgende stenen gevonden:
II – ‘LEK’
III – ‘KER’
IV – ‘VER’
V – ‘DER’
VII – ‘?’
‘Imagine’

I ontbreekt nog evenals nummer VI.
Provincie:
Tag(s):