woensdag, 18. juni 2008 - 17:21

Nieuwe Miss Mundial 2008

Tilburg

De Rwandese Bukara Uwilagije won afgelopen zondag de subtitel Miss Mundial, onderdeel van de Mister en Miss T-Parade verkiezing 2008. Deze sprankelende in Rwunda geboren jonge dame bleek het meeste te weten over dit kleurrijke festival. Haar heldere en sprekende manier van communiceren en typische eigen ideeën over het festival spraken bij de jury tot de verbeelding.

Tijdens de slotdag van Mundial presenteerde 23 kleurrijke, flamboyante Tilburgse jongens en meisjes van verschillende nationaliteiten zich als de potentiële Mister en Miss T-Parade 2008. O.l.v. Eardly van der Geld (van Stichting Een Ster wijst de weg stap voor stap) en Miss en Mister T-Parade 2007 lieten zij zich, ieder afzonderlijk, krachtig zien en horen.

Er zijn diverse subtitels te winnen. Miss Pers, Miss Kermis en ook Miss Mundial. Zij moeten blijk geven van kennis op deze gebieden. Miss Mundial zal samen met de Miss en Mister TParade deelnemen aan diverse evenementen in Tilburg. De eerstvolgende is de Tilburgse Kermis in juli.
Provincie:
Tag(s):