vrijdag, 22. februari 2008 - 17:01

Nieuwe presentator voor DWDD

Hilversum

Aanstaande maandag zal Joost Karhof zijn debuut maken als presentator van 'De Wereld Draait Door'. Hij is hiermee het tweede nieuwe gezicht binnen een maand bij het populaire actualiteiten programa. Het VARA-programma is elke werkdag tussen 19.30 en 20.30 uur te zien op Nederland 3.

Joost Karhof begon bij 'Radio West' als verslaggever van de lokale en provinciale politiek. Vanaf 2000 werkte Joost bij 'Den Haag Vandaag' waar hij later ook politiek commentator werd. Sinds juli 2006 presenteert hij 'NOVA'.

Zijn tafeldame is Loes Luca.

Hun gasten zijn dichter Ingmar Heytze, die zijn reisfobie overwint en naar Amsterdam komt; Johnny de Mol vertelt over zijn nieuwe televisieprogramma 'Waar is de Mol?'; en de band King Jack treedt op.

Op 18 februari konden de vaste kijkers al kennis maken met Menno Bentveld. Hij begon na zijn studie Theaterwetenschappen als presentator bij ‘Club Veronica’. Vijf jaar later stapt Bentveld over naar de VARA. Hier presenteerde hij o.a. ‘Jules Unlimited’, ‘Nieuwslicht’, ‘Jongeren Lagerhuis’ en ‘Vroege Volgels’. In 2007 presenteerde hij de zomerversie van DWDD: ‘Wat Heet!’
Categorie:
Tag(s):