woensdag, 29. oktober 2008 - 15:45

Nieuwe RS Spyder design-wielen met centraal wielslot

Leusden

Porsche introduceert voor de 911 Turbo exclusieve RS Spyder Design-wielen van 19 inch. Bijzonder aan deze wielen is het inwendige wielslot achter de centrale wielmoer, bekend uit de autoracerij. Het speciale design van de nieuwe 19-inchwielen met zeven U-vormige spaken is geïnspireerd op dat van de wielen van de RS Spyder-raceauto. De auto waarmee het Nederlandse Van Merksteijn team met Jos Verstappen, de klassenoverwinning in de 24-uursrace van Le Mans heeft behaald en de overwinning in de Europese Le Mans Series.

In plaats van de gebruikelijke wielmoeren zorgt het nieuw ontwikkelde inwendige wielslot, samen met de centrale wielmoer, in het 19-inch RS Spyder Design-wiel voor een extra stevige en veilige bevestiging van het wiel aan de wielnaaf. De centrale wielmoer met Porsche-logo functioneert hierbij tevens als slotbediening.

Het nieuwe 19-inchwiel in RS Spyder Design is vanaf januari 2009 als optie leverbaar op de Porsche 911 Turbo. De prijs bedraagt 5.076 euro (per set, inclusief btw en bpm).
Categorie:
Tag(s):