donderdag, 13. november 2008 - 16:03

Nieuwe Suzuki Bandit 650A/SA

Vianen

Op de Eicma motorshow in Milaan presenteerde Suzuki de nieuwe Suzuki Bandit 650A en SA! De populaire Bandit is voor 2009 voorzien van een compleet nieuw uiterlijk met fraaie scherpe lijnen, een stijlvol zwart frame en motorblok. De nieuwe bestseller van Suzuki zal naast de huidige Bandit 650 worden toegevoegd aan het uitgebreide Suzuki Gamma en is vanaf mei 2009 leverbaar.

Een strak gelijnde bovenkuip op de “S-versie� en een fraaie koplamp op de naked versie sluiten perfect aan bij de nieuwe frame-covers en de stijlvolle achterzijde. Zowel het frame als het motorblok hebben een stoere zwarte kleur gekregen, perfect passend bij de nieuwe blauwe, rode en zwarte kleurstellingen.

Het vertrouwde watergekoelde motorblok, speciaal ontwikkeld voor de Bandit, is getuned om een breed, beheersbaar vermogen af te geven over een groter toerentalbereik. Naast het uitgebalanceerd vermogen, beschikt het motorblok over ruim voldoende koppel en gaat het zeer zuinig om met brandstof.

De stijlvolle tophalf van de Bandit 650SA combineert styling met functionaliteit door middel van nieuw ontworpen spiegels, fraai afgewerkte knipperlichten en handige opbergvakjes aan weerzijde van de brandstoftank.

De nieuwe tellerunit beschikt over een analoge toerenteller, een digitale kilometerteller, brandstofmeter en nieuw is de digitale versnellingsindicator. Uiteraard ontbreken ook de nodige indicatorlampjes niet evenals een klok. Een in hoogte verstelbaar zadel en stuur zorgen voor een perfecte zitpositie voor iedereen. De Suzuki Bandit 650A en Bandit 650SA worden standaard geleverd met ABS en zijn vanaf mei 2009 verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw. Daarnaast is de S-versie ook leverbaar in het rood.
Categorie:
Tag(s):