zondag, 24. augustus 2008 - 16:19

Nieuwe website Onstwedder Gaarv’n

Onstwedde

Oude ambachtenorganisatie Onstwedder Gaarv’n presenteerde zaterdag (24 augustus) tijdens het eigen Oogstfeest haar nieuwe website. De internetpagina’s van de oude ambachtenorganisatie gingen het wereldwijde web op tijdens de opening van het Oogstfeest. Het was burgemeester Stavast die de site met een druk op de digitale knop online zette

Op de nieuwe website is allerhande informatie te vinden over Onstwedder Gaarv’n, onder meer over de demonstraties oude ambachten die de stichting verzorgt. Ook staat er een compleet demonstratieoverzicht op. Verder is er informatie te vinden over de cursussen oude ambachten die Onstwedder Gaarv’n verzorgt. Op de site staan binnenkort verder diverse foto’s van het Oogstfeest. De nieuwe website is ontwikkeld door Tecomaad Webdesign en Ten Have Tekst in Onstwedde.

Onstwedder Gaarv’n presenteert op de site een compleet foto-overzicht met bijbehorende informatie van alle ambachten, verdeeld in vijf categorieën. En dan valt er ook nog het een en ander te lezen over de historie van Onstwedder Gaarv’n en het Oogstfeest en is er informatie te vinden over het bestuur. In het fotoalbum worden foto’s geplaatst van diverse activiteiten, zoals cursussen en demonstraties.

De website van Onstwedder Gaarv’n is te vinden op www.onstweddergaarvn.nl
Provincie:
Tag(s):