zaterdag, 15. maart 2008 - 0:10

Nikki, Nathalie en Charlene openen dansfeest reünie De Rietlanden

De Rietlanden bestaat dit schooljaar 30 jaar en heeft op zaterdag 19 april de reünie gepland voor ex-leerlingen, ex-medewerkers, ex-ouderraads- en MR- leden en huidig personeel, MR en ouderraad. Wederom is het de school gelukt hiervoor grote namen te contracteren en daarnaast laat de school bekende en minder bekende voormalige leerlingen en medewerkers optreden.

Dankzij de medewerking en ondersteuning van het bedrijfsleven (bijvoorbeeld Mystic, Vuurwerkland, De Vries installatietechniek, RDV travel enz. ) is het voor de school mogelijk om dit soort optredens te realiseren.

Het reüniegedeelte op school is van 15.00 tot 21.00 uur, alwaar een optreden van Jim Bakkum en Bettina Holwerda (ex-leerling) gepland staat. Zij zullen onder andere enkele Grease-liedjes laten horen, waarmee ze successen scoorden in de gelijknamige musical. Ook de zanger van het Lelystad-lied “Dennis Koppen“ is een oud-leerling van De Rietlanden en zal een optreden op school verzorgen.

Het dansfeest dat bij deze reünie hoort vindt plaats in Mystic en de zaal zal om 18.30 uur al opengaan voor de te verwachten grote stroom van reünisten. In het kader van de final idol tour 2008 zullen om 19.30 uur de 3 finalisten van Idols 2008 het dansfeest openen. Dit spectaculaire optreden zal een half uur gaan duren.

Verder zullen op deze dans-reünie-avond en –nacht o.a. de bekende DJ COR ( 100% feest DJ) en ex-leerling en top DJ Brian S de muziek verzorgen. Naast deze zeer bekende DJ’s treedt ook een aantal op dit moment nog minder bekende ex-Rietlanders op.

Naast een tweetal DJ’s zullen ook de huis DJ’s van Mystic een deel van het programma verzorgen. In de loop van de avond is er ook nog een drietal live optredens waarbij ex-Rietlanders betrokken zijn. De bands Black Roses en Pilot zullen optreden en er komt een rapact van twee ex-leerlingen, genaamd Tegendraads. Het feest zal tot in de kleine uurtjes doorgaan.

Meer informatie en steeds het laatste nieuws over de reünie van De Rietlanden is te vinden op www.rietlanden.nl
Provincie:
Tag(s):