zaterdag, 8. maart 2008 - 18:15

Nikki's 'Hello World' meteen op 1

St. Oedenrode

Nikki, de kersverse winnares van Idols, maakt een vliegende start door met haar eerste single 'Hello World' meteen op nummer 1 binnen te komen in de single charts. Nikki verslaat hiermee ruimschoots Mark Ronson's 'Valerie' die de afgelopen weken de eerste positie bezette. Nikki's volgende single zal gelukkig niet lang op zich wachten, deze wordt in juni verwacht.

Nikki's eerste album staat momenteel gepland voor oktober. Het album zal naast eigen materiaal van Nikki ook nummers van schrijvers John Ewbank en Fluitsma en van Tijn bevatten. Daarnaast hebben diverse gerenommeerde buitenlandse tekstschrijvers en producers hun medewerking aan het album toegezegd.

De release van Nikki's eerste album wordt ondersteund door een live tour die dit najaar van start gaat. Voor die tijd treedt Nikki samen met haar medefinalisten van Idols, Nathalie en Charlene, op. Tot eind juni staan inmiddels meer dan honderd optredens gepland.

Nikki's platenmaatschappij SONY BMG is zeer opgetogen dat ze opnieuw de nummer één in de singlelijst hebben behaald met hun nieuwe ster en kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking die nog vele hits zal voortbrengen.
Provincie:
Tag(s):