maandag, 31. maart 2008 - 16:16

Nog geen concrete aanwijzingen verblijftplaats Marijke Merema

Groningen

De regiopolitie Groningen heeft nog geen enkele concrete aanwijzing over de verblijfplaats van de 14-jarige Marijke Merema. Sinds haar verdwijning, afgelopen vrijdag, heeft zijn nog geen contact gezocht met haar ouders. Een woordvoerder van de politie laat weten dat zij zich ernstig zorgen maken.

Om de verblijfplaats van de tiener te achterhalen is zes man, 24 uur per dag bezig. Marijke is nogal actief op MSN en Hyves en hier is de politie actief aan het zoeken op eventuele aanwijzingen. Na de bekendmaking van haar verdwijning hebben diverse getuigen gereageerd op de oproep van de politie. Zij zou op diverse plaatsen in de stad gezien zijn. Deze aanwijzingen zullen worden onderzocht.

Vrijdagmorgen is Marijke rond half 10 vanaf haar ouderlijk huis vertrokken aan de Zandteenlaan om naar school te gaan. Hier is zij echter nooit aangekomen. Marijke Merema heeft een blanke huidskleur, is ongeveer 1.70 meter lang en heeft een normaal postuur. Ze heeft donkerblond haar tot over de schouders. Marijke draagt een piercing boven de kin en heeft een plaatjesbeugel. Op haar linkerwang heeft zij een litteken van ongeveer twee centimeter.

Eén ieder die Marijke na vrijdagmorgen nog heeft gezien wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Groningen op nummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):