dinsdag, 23. september 2008 - 13:21

Nooit meer een lege accu van je GSM of MP3 speler

Amsterdam

Nu heb je tijdens een wandeling of strandvakantie nooit meer het probleem dat je gsm of mp3 speler leeg is en je geen stopcontact in de buurt hebt. Met een solarrugtas kan je bijna alle kleine mobiele apparatuur zo weer opladen door gebruik van daglicht. In de rugtas zit een krachtige li-ion batterij die door daglicht word opgeladen en hier is het mogelijk je eigen mobiele apparatuur weer aan te koppelen.

Mobiele apparaten zoals mp3 spelers of navigatie systemen worden steeds uitgebreider en krijgen betere grafische mogelijkheden maar de ingebouwde batterijen worden nog niet veel beter.

A-Solar heeft onlangs een nieuwe compacte solar rugtas uitgebracht die voorzien is van een aantal handige opbergvakken. Een solar rugtas ziet er hetzelfde uit als een gewone rugtas maar dan uitgebreid met een lichtgewicht zonnepaneel.

De A-Solar rugtas is voorzien van een 1,5W zonnecel en een krachtige 2200 mAh lithiumbatterij die mobiele apparatuur dag en nacht kan opladen. Een mobiele telefoon laadt bijvoorbeeld net zo snel op als met behulp van netstroom. Connectoren voor de meest populaire mobiele apparatuur word bijgeleverd. De adviesprijs voor de rugtas is 99.00 euro en is te bestellen via de webshop van A-Solar.
Categorie:
Tag(s):