zaterdag, 21. juni 2008 - 21:09

Nordic Walking tussen de toppen van de bomen

Drouwen

Op woensdagmiddag 2 juli 2008 organiseert Staatsbosbeheer een proefles Nordic Walking bij het Boomkroonpad. Tijdens de proefles kan iedereen die interesse heeft kennis maken met deze populaire sport. Ervaren instructeurs begeleiden u bij de activiteit.

Wilt u ook eens kennis maken en kijken of Nordic Walking iets voor u is? Kom dan naar de zeer mooie locatie bij het Boomkroonpad. Ervaren instructeurs van ’t Kuierpadtien leggen u de techniek uit en dan gaat u samen met de instructeur en een gids van Staatsbosbeheer op pad door de prachtige bossen van boswachterij Gieten en Borger. U leert niet alleen Nordic Walken, maar maakt tegelijkertijd kennis met het fraaie bosgebied en het beheer van Staatsbosbeheer! Helemaal bijzonder is dat u na de inspannende tocht de kuiten kunt rekken op het Boomkroonpad.

De proefles is gepland op 2 juli 2008. De les start om 14.00 uur, duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en kost € 12,50 (dit is inclusief huur van de stokken en een kaartje voor het Boomkroonpad). Kinderen van 10 jaar en ouder zijn ook van harte welkom.

De activiteit Nordic Walking vindt plaats bij het Boomkroonpad op 2 juli 2008, het start om 14.00 uur en zal 1,5 – 2 uur duren.
De proefles kost € 12,50 per keer en is inclusief een kaartje voor het Boomkroonpad.

Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen met het Boomkroonpad: 0592-377305 of info@hetboomkroonpad.nl. Voor meer informatie en overige activiteiten kunt u kijken op www.hetboomkroonpad.nl.
Provincie:
Tag(s):