zondag, 14. december 2008 - 11:26

Nu nog meer Suzuki ATV’s met kenteken

Tijdens het afgelopen seizoen zijn de Suzuki ATV modellen sterk in populariteit gestegen, met name de gekentekende modellen hebben de vraag van de markt naar breed inzetbare ATV’s goed beantwoord. De Suzuki ATV’s met kenteken zijn specifiek aangepast voor gebruik op de openbare weg en kunnen met een autorijbewijs bestuurd worden. Om in 2009 de consument een nog breder gamma aan te kunnen bieden introduceert Suzuki twee extra gekentekende ATV modellen voor 2009, namelijk de Ozark 250V en de KingQuad 400ASV.

De Suzuki Ozark 250 is het instapmodel van de Utility ATV’s, boordevol handige eigenschappen voor een zeer brede inzetbaarheid. De vijfversnellingsbak met automatische koppeling en achteruitversnelling maakt in combinatie met het stabiele rijwielgedeelte de Ozark 250 tot een echte alleskunner. Vooral binnen de paardensector geniet dit model een grote populariteit. Om de Ozark 250 nog functioneler te maken is dit model vanaf heden ook leverbaar met kenteken voor een aanzienlijke vergroting van het inzetgebied.

De onverwoestbare KingQuad 400AS is al enige jaren een vaste pijler in het middensegment van de Utility ATV’s. Met een inschakelbare vierwielaandrijving en een soepele vijfversnellingsbak met automatische koppeling is voor de KingQuad 400AS geen terrein te zwaar. Om de inzetbaarheid aanzienlijk te vergroten is dit model nu ook verkrijgbaar met kenteken voor gebruik op de openbare weg.
Categorie:
Tag(s):