vrijdag, 29. augustus 2008 - 19:43

Officiële opening cultureel seizoen Lelystad

Lelystad

Komend weekend, 5,6, en 7 september wordt er een nieuw spraakmakend kunst-, cultuur- en muziekfestival georganiseerd in Lelystad, genaamd LelystART, met de nadruk op de laatste drie letters.

Een evenement waarmee Lelystad voor het eerst in haar geschiedenis het officiële startsein geeft voor een nieuw cultureel seizoen. Een samenwerkingsverband tussen CKV de Kubus, het Agoratheater, poppodium Underground en de Stichting Artifest.

LelystART is een driedaags festival waar verschillende culturele programma’s en activiteiten op en rond het Agoraplein, in het Agoratheater, CKV de Kubus en poppodium de Underground worden georganiseerd.

Het festival start om 17.00 uur met een benefietgala én openingsfeest op vrijdagavond 5 september, georganiseerd door de Junior Kamer en de Rotary Club Lelystad. Op zaterdag en zondag kent het festival diverse grote buitenactiviteiten zoals een kunstmarkt, workshops, optredens, filmvertoningen en andere vormen van cultureel vermaak.

De zondag zal extra sprankelen door een cultureel preuvenement naast Grand Café Applaus, om Lelystad een ‘smaakvolle’ middag aan te bieden. Op beide dagen zijn er ook talloze activiteiten in de Kubus, de Underground en het Agoratheater te vinden.

Kijk voor meer informatie op www.LelystART.nl
Provincie:
Tag(s):