dinsdag, 30. september 2008 - 10:07

Oktober Woonmaand, volg je eigen stijl

Amsterdam

Wonen is je eigen stijl volgen. Heb jij ook zo’n zin om je onder te dompelen in frisse inspiratie om van je huis weer een thuis te maken? Houd dan de oktober Woonmaand in de gaten! Dit jaar richten we ons vooral op “volg je eigen stijl�. We kiezen voor unica’s en meubels op maat. In onze eigen kleuren, van onze favoriete materialen en gebonden aan herinneringen uit andere tijden of plaatsen. Niets is raar dit jaar.

Wonen is een stukje van jezelf. We weten vaak wat voor een interieur we willen, maar vinden we het soms lastig om daar handen en voeten aan te geven. Gelukkig zijn daar professionals voor; stylisten die direct weten welke sfeer bij ons past en hoe onze woning echt ons thuis kan worden.
Hoewel het vroeger ‘over the top’ was om een stylist in te schakelen, is dat anno 2008 de gewoonste zaak van de wereld.

Als je je huis wilt verkopen, heeft een eigen stijl helaas ook een schaduwkant. Niet iedereen hoeft namelijk gecharmeerd te zijn van jouw smaak en inrichting. En voor die goede eerste indruk, krijg je nooit een tweede kans. Omdat de concurrentie op de huizenmarkt nu groter is dan ooit, is verkoopstyling booming business in Nederland geworden.
Categorie:
Tag(s):