zondag, 4. mei 2008 - 17:00

Onbekende automobilist rijdt in op parkbeheerder

Wateren

In de nacht van zaterdag op zondag is een bestuurder van een personenauto aan de Schurerslaan in Wateren ingereden op een 42 jarige beheerder van een park man uit Wateren. De parkbeheerder raakte hierbij lichtgewond en belandde in de sloot.

Rond 23:55 uur hoorde de beheerder het geluid van gierende banden op het grindpad en het geluid van een sportieve uitlaat. Het geluid kwam vanuit de richting van het parkeerterrein. Omdat die auto’s hoogstwaarschijnlijk niets te zoeken hadden op het park liep de beheerder richting parkeerterrein om de auto’s weg te gaan sturen. Toen de man buiten was zag hij twee kleine personenauto’s in zijn richting komen rijden.

Eén van de auto’s had een blauwe zwaailamp op de bestuurderskant op het dak staan. Deze auto reed hem voorbij. De tweede personenauto kwam er vlak achteraan maar reed op de man in. De man sprong hierop de berm in, maar de auto reed ook de berm in. De man werd geraakt en belandde in de sloot. De auto’s reden het pad af en reden in de richting van Esloo. De man heeft verwondingen aan zijn arm en deed aangifte.

De politie is op zoek naar de dader en de bestuurder van de tweede personenauto en vraagt daarbij uw hulp. Heeft u zaterdagavond twee kleine personenauto’s gezien, waarvan één met een blauwe zwaailamp en één met een sportieve uitlaat? Of kent u iemand met een personenauto met een blauwe zwaailamp? Kent u misschien mensen die wel eens ’s nachts op het park in Wateren rijden? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Neem dan contact op met 0900 – 88 44. Belt u liever anoniem? Dat kan via 0800 7000.
Provincie:
Tag(s):