dinsdag, 8. januari 2008 - 12:01

Onbemand tankstation stunt met benzineprijzen

Groningen

Maandag 14 januari opent tango haar nieuwste onbemande tankstation aan de Zuiderweg in Groningen. Als speciale introductieprijs kan de automobilist van maandag 14 januari t/m zondag 20 januari rekenen op een korting van maar liefst 12 eurocent op alle brandstoffen. Zo kan de consument tijdens deze openingsactie al snel € 6,00 besparen op een volle tank benzine van 50 liter.

Bovenstaande kortingen worden gegeven op basis van de actuele brandstofadviesprijzen van de overige aanbieders met een landelijke dekking.

Martijn Hazebroek, Algemeen Manager, over het nieuwe tankstation: "Wij zijn erg enthousiast over de opening van ons tweede Tango tankstation in Groningen. De afgelopen jaren zijn wij met succes in staat gebleken om een nieuwe formule van onbemande tankstations in ons land te introduceren. De opening van ons 105e tankstation bewijst dat er in heel Nederland nog steeds grote belangstelling bestaat om volgens de Tango-formule te tanken.´

Onbemand wil niet zeggen zonder toezicht. Veiligheid heeft bij Tango de hoogste prioriteit. Daarom heeft Tango standaard de volgende beveiligingsmaatregelen genomen:

• Ieder tankstation is uitgerust met een geavanceerd camera- en beveiligingssysteem.
• Alle bewegingen worden 24 uur per dag geobserveerd door de alarmcentrale.
• In alle pompen en betaalunits is een trildetectie-systeem ingebouwd.
• Op en om de tankstations is voldoende verlichting aanwezig.
Provincie:
Tag(s):