dinsdag, 28. oktober 2008 - 21:23

Onder invloed op de kop

Woerden

Een automobiliste belandde op maandagavond 27 oktober met haar auto op de kop. Zij bleek een behoorlijke slok op te hebben.

Rond 18.55 uur reed een 44-jarige vrouw uit Woerden over de Rembrandtlaan, komende uit de richting van het Tournoysveld en gaande in de richting van Zegveld. Volgens een getuige reed zij zonder verlichting en op de verkeerde weghelft. Zij botste tegen een midden in de weg gelegen vluchtheuvel en vervolgens tegen een betonblok. Daardoor sloeg de auto over de kop en kwam ondersteboven tot stilstand.

Politie, ambulance en brandweer gingen ter plaatse. De Woerdense was op eigen kracht uit de auto gekropen en had op het oog geen letsel. Uit de blaastest bleek dat zij beduidend te veel alcohol had gedronken. Gezien de kracht van de aanrijding werd zij voor onderzoek per ambulance naar het Hofpoortziekenhuis in Woerden gebracht. Ter bepaling van het alcoholgehalte werd in het ziekenhuis bloed bij haar afgenomen. Het duurt enige weken voordat de uitslag daarvan bekend is. Aan de hand van de uitslag wordt er proces-verbaal tegen de verdachte opgemaakt. De auto werd door een takelbedrijf weggesleept.
Provincie:
Tag(s):