donderdag, 28. februari 2008 - 11:58

Onderzoek cliëntentevredenheid Wmo start

Epe

Volgende week start het onderzoek naar de tevredenheid van cliënten Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Met dit onderzoek hoopt de gemeente in kaart te brengen wat de cliënten van de ondersteuning Wmo vinden. Cliënten van de Wmo zijn inwoners van de gemeente Epe die een lichamelijke beperking hebben.

De ondersteuning voor deze inwoners kan bijvoorbeeld een scootermobiel, een rolstoel of hulp in het huishouden zijn. De enquête wordt naar 900 willekeurig gekozen cliënten in de gemeente Epe verzonden. Op basis van de resultaten wil de gemeente kijken wat eventueel verbeterd of veranderd moet worden.

“Ik vind het erg belangrijk om te weten wat mensen van de ondersteuning bij de Wmo vinden. Ik hoop daarom dat alle cliënten een vragenlijst invullen en terugsturen. Hierdoor kunnen we duidelijk zien wat we goed doen en wat we nog kunnen verbeteren, zodat we de dienstverlening zo goed mogelijk kunnen aansluiten op de behoeften van de cliënten�, zegt wethouder Berkhoff.

Het onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau SGBO voert het onderzoek uit. Deze zomer worden de resultaten van het onderzoek verwacht.
Provincie:
Tag(s):