maandag, 28. juli 2008 - 16:43

Onderzoek dood Alphense vrouw voortgezet

Alphen aan den Rijn

Het onderzoek naar de dood van een 47-jarige vrouw uit Alphen aan de Rijn, die afgelopen dodnerdag dood bij haar woning werd aangetroffen, wordt voortgezet. Nader onderzoek is noodzakelijk omdat het niet duidelijk is hoe en waaraan de vrouw is overleden.

De politie benadrukt dat ook de vraag of er sprake is van een misdrijf nog onderwerp van het onderzoek is. De technische recherche is daarom nog bezig met sporenonderzoek in en rondom de woning van het slachtoffer aan de Boterbloemweg in Alphen aan den Rijn. Het politieonderzoek kan nog enkele dagen in beslag nemen. Het onderzoeksteam heeft inmiddels een buurtonderzoek afgerond.

Op donderdag 24 juli trof de politie het slachtoffer onder verdachte omstandigheden dood aan in de tuin van een woning aan de Boterbloemweg in Alphen aan de Rijn. Diezelfde dag is een 52-jarige plaatsgenoot aangehouden. D man is afgelopen vrijdag voorgeleid aan de rechter commissaris. De rechtercommissaris bepaalde dat de aanhouding rechtmatig was. De officier van justitie heeft vervolgens de in verzekeringstelling van de verdachte tot en met woensdag 30 juli verlengd.
Provincie:
Tag(s):