vrijdag, 7. november 2008 - 19:33

Onderzoek naar ongeval, 70-jarige vrouw zwaar gewond

Kaatsheuvel

De politie is nog steeds op zoek naar mogelijke getuigen van een ongeval dat woensdagavond omstreeks 22.00 uur op de Amerikastraat heeft plaats gevonden. Een 70-jarige vrouw uit Kaatsheuvel is daar door nog onbekende oorzaak met haar fiets ten val gekomen. Het slachtoffer werd met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft vanwege haar toestand nog niet met haar kunnen spreken. Het is dan ook nog steeds een raadsel wat er is gebeurd. De politie is in elk geval op zoek naar de inzittenden van een witte Volkswagen die eerste hulp hebben verleend en een bromfietser met een witte helm die voorbij gereden is tijdens de hulpverlening. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

De hulpdiensten kregen omstreeks 22.05 uur melding van een ongeval op de Amerikastraat. Een automobiliste had gebeld nadat zij de zwaar gewonde vrouw op het wegdek had aangetroffen. Naast het slachtoffer lag haar zwarte fiets met een rieten mand. Zij was niet aanspreekbaar en werd met hoofdletsel vervoerd naar een Tilburgs ziekenhuis. Haar situaties is zorgelijk. Voor de politie is het onduidelijk wat er gebeurd is. Er kan sprake zijn van een eenzijdig ongeval, een doorrijding maar ook een beroving wordt niet uitgesloten.
Provincie:
Tag(s):