zaterdag, 31. mei 2008 - 12:04

Onderzoek naar 'seks' op parkeerplaats A58

Donderdagavond heeft de Tilburgse politie een onderzoek uitgevoerd op parkeerplaats Leikant, langs de Rijksweg A-58. Er wordt door omwonenden regelmatg geklaagd over mannen die daar onzedelijke handelingen verrichten op de openbare weg. Ook worden vernielingen aan een hek gepleegd, waarlangs mannen naar een particulier bosperceel gaan. De controle had tot doel om deze overlastklachten terug te dringen en meer inzicht te krijgen in de omvang van het probleem.

Een deel van de agenten was in burger gekleed. Op de parkeerplaats werden 25 mannen aangesproken over het doel van de actie. Enkele vrachtwagenchauffeurs die op de parkeerplaats stonden, spraken hun waardering uit over de politiecontrole. Zij vertelden de dienders dat op de parkeerplaats aan de overzijde van de rijksweg veel bedrijvigheid was met soortgelijke verschijnselen.

Tijdens de actie werd ook nog een controle gehouden op de parkeerplaats aan de Lage Aard langs de A-58 (Molenschot). Hier werd omstreeks 23.40 uur een 38-jarige man uit Oud-Vossemeer aangehouden, omdat volgens de politiemensen zijn geslachtsdeel duidelijk zichtbaar was, tijdens het gesprek dat zij met hem voerden.
Provincie:
Tag(s):