woensdag, 5. november 2008 - 22:41

Onderzoek naar steekincident Bemmel

Bemmel

De politie in Bemmel zet met 6 mensen het onderzoek voort dat vannacht al is gestart. Aanleiding voor dit onderzoek is een steekincident op de parkeerplaats aan het Kinkelplein. Daarbij raakten maandagavond 3 november rond 19.00 uur vier mensen gewond. Drie (aangehouden) slachtoffers liggen nog in het ziekenhuis.

In totaal zijn naar aanleiding van het incident 6 verdachten aangehouden. Het gaat daarbij om tussen de 18 en 22 jaar oude inwoners uit Nijmegen, Malden, Oosterhout, Wijchen en Bemmel. Zij zullen worden verhoord over de exacte toedracht van het incident en de rol die zij daarbij hebben gespeeld. Nadere bijzonderheden daarover kunnen nog niet bekend gemaakt worden. Die worden nog nader onderzocht.

Overigens was het rond het tijdstip van het incident druk in de omgeving van het Kinkelplein. Ook van de parkeerplaats is volop gebruik gemaakt. De politie sluit dan ook niet uit dat er getuigen zijn, die nog niet met de politie hebben gesproken. Zij worden verzocht contact met de politie op te nemen. Dat kunnen ook mensen zijn die een verdachte auto of andere vreemde omstandigheden in de omgeving van het Kinkelplein hebben gezien.
Provincie:
Tag(s):