donderdag, 5. juni 2008 - 19:26

Onderzoek naar verwondingen tweede peuter

Nijmegen

Donderdag werd bekend dat afgelopen maandag mogelijk een 1 1/2-jaar oude peuter in Nijmegen een lichte verwonding heeft opgelopen door een op een kogeltje gelijkend voorwerp op het terrein van dagverblijf de Kameleon. Vorige week raakte een andere peuter op dezelfde manier licht gewond.

De politie neemt de zaak hoog op en doet er alles aan om deze incidenten snel op te lossen. Agenten hebben donderdagmiddag tussen 14.15 en 15.30 uur passantenonderzoek gedaan in de directe omgeving van het dagverblijf. Het passantenonderzoek leverde enkele bruikbare tips op. Het dagverblijf heeft vanmiddag een aantal ouders al geïnformeerd en bericht morgen de overige ouders.

Vanaf vrijdag surveillieert Bureau Toezicht extra en breidt de politie het onderzoeksteam uit.

Maandag werd door een van de ouders een kleine afdruk in de knieholte van het kind ontdekt. In het midden van deze afdruk was een klein kuiltje waarneembaar. Onduidelijk is nog of dit ontstaan is door het op een kogeltje gelijkende voorwerp.

Dinsdagmorgen werd in de ouderlijke woning van het kind het op een kogeltje gelijkend voorwerp gevonden. Dit was voor de ouders aanleiding om hier toch melding van te maken bij de politie.
Provincie:
Tag(s):